Ajoneuvot

Laadukkaat ja näyttävät ajoneuvoteippaukset yrityksesi autoissa viestittävät tehokkaasti positiivista yrityskuvaa ja erottavat ajokalustosi massasta. Ajoneuvoja voidaan teipata sekä pidempi- että lyhytaikaiseen käyttöön, mm. mainoskampanjoihin ja promootioihin.

Kokemusta meiltä löytyy yli 14 vuoden ajalta henkilö- ja pakettiautoista, sekä moottoripyöristä aina suuriin ajoneuvoyhdistelmiin ja maatalouskoneisiin asti. Teippaukset suunnitellaan valmiiden autojen viivakuvien, tai valokuvien päälle, ja asiakas näkee aina lopputuloksen etukäteen tietokoneelta, ja näin myös tarkka hinta saadaan laskettua etukäteen.

Aurinkosuojakalvot

Aurinkosuojat lisäävät auton mukavuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä. Lasin särkyessä kalvot suojaavat sirpalevahingoilta. Kalvot suojaavat sekä matkustajaa että auton sisustustaa haitalliselta UV-säteilyltä, sekä auringon aiheuttamalta kuumuudelta.

Valikoimamme tummimmat kalvot antavat hyvän näkösuojan autoihin, joissa säilytetään jatkuvasti arvokasta materiaalia, mutta silti näkymä ajoneuvosta ulospäin on selkeä. Auringonsuojakalvot voidaan asentaa autojen lisäksi myös mm. työkoneisiin tai laivoihin.

Ikkunateippaukset

Toimipisteen ikkunateippaukset ovat tärkeä osa yrityksen mainontaa. Laadukkaat ja näyttävät ikkunateippaukset auttavat asiakasta löytämään yrityksen. Ikkunateippaukset viestittävät tehokkaasti positiivista yrityskuvaa.

Ikkunateippauksissa käytämme laadukkaita läpivärjättyjä teippejä joista löytyy useita satoja eri värejä, tai 4-väritulostetta tarpeen mukaan. Voit myös tuoda meille valmiiksi suunnitellun teippauksen toteutettavaksi, mutta muista että me myös suunnittelemme teippauksia.

Suoralasikalvot

Huoneistojen ja julkisten tilojen suojaukseen käytetään suoralasikalvoja. Kalvot suojaavat auringon lämpösäteilyltä (80%), UV-säteilyltä (99%), haalistumiselta sekä häikäisyltä. Kalvoilla voidaan parantaa sekä julkisivujen, että sisätilojen visuaalista ilmettä. Talvella kalvot vähentävät ikkunoiden kautta tapahtuvaa lämmönhukkaa. Turvakalvot suojaavat ikkunoita ja pienentävät ikkunoiden rikkoutumisriskiä.

Hiekkapuhalluskalvot

Laseihin voidaan asentaa myös hiekkapuhalluskalvoja, jotka tuova tyylikkäästi ja yksilöllisesti näkösuojaa oviin, ikkunoihin, ja muihin lasipintoihin. Hiekkapuhalluskalvoja voidaan käyttää myös sisustamiseen ja koristeluun. Suunnittelemme ja leikkaamme sadasosamillin tarkuudella näyttäviä sisustustarroja isoillekkin lasi- ja peilipinnoille.

Kyltit, opasteet
ja mainostaulut

Kyltit ja opasteet ovat selkeä tapa mainostaa ja informoida. Pohjana käytämme käyttötarkoituksesta ja käyttöiästä riippuen esim. PVC-, alumiini- tai alumiinikomposiittilevyä. Teemme yrityksellenne selkeät ja näyttävät opasteet sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mainostaulut ovet tehokas ja edullinen mainonnan väline, jonka avulla saat yrityksesi tai tuotteesi näkyville helposti ja vaivattomasti. Käyttökohteita on rajattomasti!.

Banderollit

Valmistamme banderolleja sekä ulko- että sisäkäyttöön. Ripustamiseksi reunoihin voidaan laittaa purjerenkaat tai nauhakuja. Ulkokäyttöön tarkoitettuja isoja banderolleja voidaan vahvistaa reunoista ja myös tulostaa reikäbanderollille mistä ilmavirta pääsee osittain läpi. Valikoimaan kuuluvat myös 2-puoleiset, sekä palosuojatut banderollit.

Muut

Teemme myös tarvittaessa muita teippauksia ja tuotteita, kuten:

  • - valomainokset
  • - muottitarrat
  • - narikkalaput
  • - jättitaulut
  • - kaiverruskyltit